Skärtorsdag

Det här uttrycket ”bjuda på sig själv” är jag inte så mycket för, men jag antar att det betyder att inte vara så stel. Men är man sel så är man väl?

Inte så mkt utrymme för det i skolan och jag sminkade mig i morse!

Blev en bra dag i skolan med eleverna och jag tog mig tid att göra viktigheter som att bära tillbaka grejer vi lånat upp till NO-salarna åt både mig och min kollega. Konstigt att sådant får mig att känna mig så nöjd.

Handlade lite efter jobbet ifall några små påskkärringar skulle komma förbi och det gjorde det faktiskt. De fick välja på olika tablettaskar och godisstänger.

Trodde väldigt länge att jag hade föreläsning i kväll. Vet inte varför jag trodde att någon skulle ha lagt obligatoriskt plugg på den skärtorsdag men jag är så att säga alltid redo. Men som en kompis sa, en oföreläsning är bästa föreläsningen. Fått det absolut finaste påskäggen. Besked om högsta betyg på första kursen på pedagogikprogrammet. Så nöjd. För det var lite svårt.

Så istället gjorde jag sådant jag tidigare brukade ägna söndagskvällar åt (och väl fortfarande gör). Den klassiska rensningen. Mejl som inte blivit åtgärdade på något sätt. Ta bort. Svara på. Vidaresända. Ge förslag på vigseltider. Whatever. Nu känns det sinnet rent.

Min plan för kvällen är att ligga i soffan och titta på Oppenheimer. Äntligen.

Hoppas alla får en riktigt fin påsk.