Vecka 12

Jag har förstått att det finns starta åsikter kring att använda veckonummer. Det vill säga starka negativa sådana. Det är från personer som inte arbetar i skolan och personer som inte har barn boende varannan vecka. Där är udda och jämnt superviktigt. Plus lovveckor och sånt.

Hur som. Den här veckan har det varit roligt på jobbet. Jag har gjort en del pluggande, blanda annat det sista på första kursen på magisterprogrammet. Roligt! Det har varit nämndsmöte och arbetarekommunens årsmöte och styrelsemöte med bostadsrättsföreningen hemma hos mig. Jag har reviderat lite. Det har varit flera tillfällen med middag ute, vilket jag uppskattar mycket. Både mat och sällskap.

Nu är det dags för sista veckan innan påsklov. Våren är en härva av lov och långhelger i år. Men jag säger ALDRIG nej till sovmorgon så jag kan hantera det.

I morgon är det fullmäktige. Därför ska jag gå och sova nu så jag är redo för diskussionerna.