Det var det sportlovet

Målet var att ta det lugnt. Och det har jag absolut gjort. Flera dagar i Norrala med barn och djur och systrar och föräldrar.

En kväll var så stjärnklar att den kändes fejk. Fantastisk.

I fredags hade jag långsittning med vänner, mat och pyssel. Jag filade på lite kuvert. Det var väldigt roligt. Tre skolnördar.

I går var det upphämtning av allt pluggande som inte blivit under veckan och det är så genuint skönt att trycka på ”sänd”. Har enligt plan sovit mycket också. Släckt läskigt tidigt. Lyssnar på saker.

Jag gillar ju jobbet men har noterat att det är fyra arbetsveckor kvar. För min del, med lediga dagar/nåt kf-möte som plockar en dag betyder det 14 arbetsdagar innan skärtorsdagen kittlar oss. Sen är det bara en rätt snabb rusning kvar av vårterminen med alla röda dagar och så vidare. Förstår inte hur jag ska hinna undervisa om ALLT JAG KAN.