Årsmötesdag med socialdemokratiska föreningar i Gävle

Jag kom hem för en stund sedan och har färdigställt de två protokollen jag behövde göra. Det känns bra. Inte skjuta upp osv. Har man skrivit ett är det inte så mycket svårare att skriva två, så det är lugnt. Copy paste.

Vi började med konceptet för ett gäng år sedan, med inspiration från S i Sundsvall. De allra flesta föreningarna i S i Gävle kör alltså sina årsmöten på olika slottider samma dag, så samordnar man mat och lite underhållning och behöver således inte, om man är medlem i flera föreningar, boka upp X antal olika kvällar.

Det är roligt att vara många på samma ställe och det hela känns effektivt och ordning och det gillar jag verkligen. Förutom att jag fick gå upp i lördagsottan.

Så jag har i dag varit på årsmöte med HBTQ+S Gävle, Brynäs S-förening och S-kvinnor. Allt gick så bra och nu är jag så nöjd.

Arbetet med de styrelser jag ingår i fortsätter!

I kväll ska jag se lite på musiktävlingen med några kompisar.