Januaris sista dag

Det gör mig inte det minsta ledsen att januari försvinner. Bäst med den här månaden har varit att jag inte längre studerar juridik eftersom jag klarade tentan galant och nu kan gå vidare med livet. Detta firade jag med kompisar i söndags kväll. Hade bakat semlor bland annat för detta event. Har knappt ätit annat än semlors sedan dess.

I dag är det onsdag. Vaknade halv nio. Gick upp ur sängen vid tio. Gjorde taffliga försök att studera fram tills halv ett då jag gick till jobbet. Jag jobbar ju egentligen inte onsdagar men i dag skulle jag ha ett viktigt möte klockan tre. Så för att komma i tid till det gick jag dit och hade ett annat digitalt möte därifrån så jag bar akunde ta hissen ner till mötesrum klockan 15. Mötet efter det ställdes in i morse så jag har varit hemma sedan halv fem.

Har jag fått en massa gjort? I ärlighetens namn har jag nog mest tid kollat på Sex and the city som om jag vore 25. Men jag har haft alla pluggböcker framme, både för det som ska göras i morgon och det som ska in på lördag. Lite grann kniven mot strupen kan man lugnt säga att det är. Good enough is enough tränar jag på. Just avslutat en timmes sent digitalt möte i ett valberedningsuppdrag.

Nu är klockan 21:30 och jag borde kunna läsa studielitteratur en timme till med klart sinne. Men om cirka tio minuter kommer jag att inse att nej, det kan jag inte.

Februari kommer säkert att bli helt annorlunda. En månad då jag inte prokastinerar ett enda dugg. Inte ett enda!

Rolig sak igår, bokade en resa till Baltic Pride och en av mina systrar bestämde sig för att följa med!