Studierna och bibliotek

Söndag. En vanlig inlämningsdag för de två kurser jag läser mot olika skolor. Är stolt över att jag hittills fått in det jag ska fått in med minst ett dygns marginal. Och lika stolt över att jag inte pillar i all oändlighet med texterna. Jag löser uppgiften, och så får det vara bra så. Ungdomens ”högst betyg är viktigt” tvingar jag mentalt att övergå till ”good enough is enough”.

Båda kurserna är på distans på detta ”canvas” som jag tycker verkar vara ett bra system. En har också digitala seminarium vilket jag tycker är helt okej. Inte särskilt många på kursen väljer att delta på dom så vi är, enligt mig, en trevlig liten grupp.

Mest av allt vill jag hylla bibiloteket. Att det är fantastiskt vet vi redan. Jag har lånat alla böcker jag behövt utom två på bilden där. Man går in på nätet, söker, reserverar och får SMS någon dag senare och kan hämta i ansvisad hylla. Hur väl investerade skattepengar är inte det?!

Och för det som bibblan inte har finns ju nu för tiden utmärkta andrahandssidor på nätet där boken kan inhandlas för en liten peng.

HEJA BIBBLAN!!