En trött tisdagseftermiddag

Jag kom hem runt halv tre. Gick hem från jobbet i ett jämngrått och fuktigt höstgävle. Vackert ändå! Nu har jag ”fixat” saker som bokningar av saker osv som kräver att jag använder datorn. Svarat på lite diskussionsuppgifter i mina studier och tja, är redo för att sätta igång med läsningen inför det som ska lämnas in nästa vecka.

Gå iväg ikväll igen för lite kvällssamtal i socialdemokratins och folkbildningens tjänst.

Hela helgen möttes vi med den nya fullmäktigegruppen för Socialdemokraterna i Gävle. Vi väntar ju fortfarande på att få se hur Moderaterna ska ro ihop ett styre för Gävle och är inställda på opposition men beredda på att steppa fram om situationen kräver det.

Jobbigt är givande varje dag. Ständiga överraskningar, främst av vad jag själv gör.

Intet är någonsin nytt under solen och som varje år den här tiden är det deppigt att mörkret äter upp oss. Snö och kyla, ja tack. Mörker, nej tack!