Akademisk högtid mm

Helgen inleddes med att snofsa upp sig för att spendera många timmar på Högskolan i Gävles akademiska högtid. Jag var bjuden i rollen som riksdagsledamot och hade med mig Andreas. Rolig ceremoni och fantastiskt att se alla som gör sådana insatser för oss.

Rolig middag med kul sällskap och så dans innan vi promenerade hem i natten. Det var nära, gasklockorna. Perfekt för oss.

Lördagen var slapp. jag gjorde mest inget. Läste. Jobbade med småsaker. Sprang och promenerade.

I dag har jag jobbat desto mer. Både med ett rätt långt distriktsstyrelsemöte och lite andra grejer. Det känns som att jag är redo för vecka 17.

Den kommer också att bli intensiv. Det är styrelse- och medlemsmöte med arbetarekommunen, nämndsmöte, möte med kommunens majoritetsledningsgrupp, debatt i kammaren om familjerätten, olika seminarium, möte hos särskilda utredningar hos polisen, talmansmiddag, arbete inför 1 maj, ett härligt bröllop där jag ska få äran att viga vänner i Dalarna, och så 1 maj!

Det blir kul.

Solen ger fina kvällar nu. På promenaden hittade jag också världens sötaste andpar i en pöl i skogen.