En prima helg

Gårdagen började i min gamla säng i Norrala. Utsövd och väckt av katten och en ivrigt hoppande hund i sängen. Precis som en drömmorgon kan se ut.

Vid ankomst Gävle hämtades jag upp av en av mina bästa vänner och så åkte vi till Bomhus på scrapbookingmässan på Folkets Hus. Hålls med jämna mellanrum.

scrapmässan

Därefter sprang jag fem kilometer och tyckte synd om mig själv hela tiden. Men jag gjorde det och jag gjorde det bra.

Satt en timme med partikamraten som jag har ett gemensamt skrivprojekt med innan jag bytte om och tog med mig Markus på kalas. Det var gott och mycket trevligt.

söndag2

Var så trött att jag valde att gå hem ganska tidigt. Började läsa Vilhelm Mobergs ”Sömnlös” och tyckte det kändes skönt att vaggas tillbaka lite och njuta av ett fantastiskt språk.

Sov sedan lite oroligt. Så där som jag kan göra när det är en stor dag dagen efter. Vaknade en timme innan alarmet och sov den i korta intervaller.

I dag hade vi en stor samling för våra socialdemokrateriska kandidater som står på listor till riksdag, kommun och region. Vi hade många bra, kortare, informativa pass och avslutade hela dagen med dörrknackning.

Här är jag med två duktiga kandidater.

söndag 1

Hur gick knacket då? Joodå, på ett par timmar betade vi av över 500 samtal i olika delar av Gävle om hur viktigt det är att rösta (rött) i EU-valet.

Här är de jag knackade med i Andersberg.

söndag3

Avrundade med kort löprunda och nu ska det bli mat framför partiledardebatten som rullar.