Det här är Mats

I går twittrade jag att jag önskade att alla visste vilka rasister som krälar i Sverige. Detta på förekommen anledning, dvs olika män som skrivit rent vidriga saker till mig (och andra). Några (män) blir då mycket provocerande.

Den här mannen nedan freakade på förmiddagen och skickade bland annat följande till mig.

Nu är det här så uppenbart urspårat, men det här är hans sätt att argumentera och förhålla sig till andra. En svensk, mysig man som troligen tycker han är ett föredöme. Han är den första mannen någonsin som kallat mig ”svennehora”, och vid sidan av att kritisera andra mäns kvinnosyn har han inga problem med att kalla mig ”luder”. Han driver tillsammans med sin fru en blogg där han uppmanar de som kommenterar på följande vis: Skriv inget anonymt till oss som du inte skulle våga säga IRL. Rena dumheter och oförskämdheter som du skriver anonymt läggs inte ut som en kommentar i bloggen.

Han tycker inte att oförskämdheter bör förekomma och jag antar därför att han inte anser sig praktisera sådana själv? Var hans gräns börjar för oförskämdheter är oklart.

Mats Carlsson driver förutom en blogg också kenneln ”Nordbornas kennel” och är 51 år i år.

8 tankar kring ”Det här är Mats

 1. Jos

  Den karln är psycho. Läst lite vad han skriver…han är inte klok. Ska man ta honom på allvar eller bara strunta i? Svårt

 2. Poul-Erik Jensen

  mannen är ju psykiskt störd och har en dubbelmoral som heter DUGA. F-n vilka svin det finns………

 3. Pingback: INGEN vill ju prata om det | Elin Lundgren

 4. Calle

  Vidrig människa, förfrågade lite om jag ville stödja djur? Svarade att jag som torterad stöttar barn endast…, sen kom hans vidrigheter , fullkomligt abnormt sjuk i sitt huvud, tur att ni upplevt detsamma. Varmt tack Calle 24 sep-13

  1. Elin Inläggsförfattare

   Somliga är lättast att inte ha kontakt med. När beteendet är svårt kan det vara bäst att backa.

 5. Gina

  Hade kontakt med ovan nämnda man under andra omständigheter, kenneln.
  Oförskämd är väl det minsta man kan säga,och tveklöst flyr valpköpare denna kennel då mitt förstånd och psykiska status blir ifrågasatt. Samt om jag eg visste vad det kostar att köpa en rasen hund..?
  Helt ofattbart då jag redan äger en rasen dobermann och innan detta rottweiler.
  Inget att ”dra runt på stan med” får jag veta då jag i informerar att jag bor på landet och sällan är i stan.
  Sen verkar det ju inte det bara mig han förolämpar generellt,han täcker upp många områden tydligen efter att jag sett detta.
  Fy fan,rent ut sagt.

Kommentarer är stängda.