INGEN vill ju prata om det

Sverigedemokraterna verkar ha fått direktiv uppifrån att prata om mäns våld mot kvinnor som någonting sm INGEN pratar om. Ni minns hur SD-kvinnor i Söderhamn förra veckan höll någon slags arrangemang där det i inbjudan stod att det varkar finns en ovilja att prata om problematiken.

Alldeles nyss skriver SDUs ordförande på sin twitter att att ingen vill prata om de våldtäkter som svenska kvinnor drabbas av. Var har Gustav hållit hus när detta debatterats? Och ständigt görs av personer engagerade i frågan. Vilket tyvärr är mest kvinnor, kanske är därför. Gustav kanske inte händer med så många kompisar som är tjejer. SD är ju flest män och en dag kom de på att de inte pratar tillräckligt om kvinnor. Och har trott att ingen annan har gjort det heller under tiden de varit upptagna av att drica kampen om assimilering.

Därför vet inte Gustav att svenska kvinnor våldtagits alltid. Av män. Män som anser sig ha den rätten. Det har inte slutat.

Det är inte bara i Sverige kvinnor våldtas Gustav. Kvinnors kroppas utnyttjas över hela världen. Av män. Som en del av krigsföring till exempel. Om detta har vi också pratat när ni inte har lyssnat.

Nästan alla har pratat utom SD. SDs fokus är inte kvinnorna som drabbas. SD är enbart intresserade av att peka ut män från andra länder som ett problem. Som Mats till exempel som jag bloggade om. Som ville berätta för mig hur taskig kvinnosyn män från andra länder har. Detta genom att kalla mig Svennehora och önska mig gängvåldtagen. En härlig svensk SD-sympatisör.