Julen var finfin

Vilket otroligt väder det var många dagar under julen. Det här var på julafton när solen sken och när snön gnistrade, alla var glada men några undrade skämtsamt varför de inte sett mig i kyrkan på förmiddagen. Det hade de gjort om inte ungen varit krasslig.

Förutom själva julandet var det bäst att vara med familjen förstås. En dag spenderade jag hos Jessica och då åkte vi skoter. Det var väldigt länge sedan, så jag hade glömt hur kul det var. Hann också träffa kompisar och prova en för mig ny Söderhamnsrestaurang. Mamma hade födelsedag och då kom det också människor det är fint att träffa.

Fortsatt gillar jag vår halvnya tradition att de vuxna får köpa en julklapp till sig själv. Alltid spännande att se vad de andra väljer. Mamma var värst. Hon valde en båtmotor. Själv valde jag en penna.

Nu är jag tillbaka i Gävle igen. Mitt hus var så fint och snöigt. Snön är fin men svårt att inte tänka på hur dyrt det blir.