En riktigt bra vecka

Det här har varit intensiv och varierande vecka. Jag fick klart det sista med mina studier och skickade in det på klämdagen. Det var nationaldagsfirande där jag stod i partitältet i Kvarnparken, Stockholmsbesök och Nobelmuseet, jobb förstås som är intensivt i slutet på terminen, möte i Bollnäs.

Men viktigast den här veckan var att fira systrarnas födelsedagar tillsammans med Irene här i Gävle. Vi var ut och åt gott i går och flanerade. Hotellfrukost nu på morgonen. Fint att vara med dom!

Den här dagen har, efter gästernas avresa, varit bland det chillaste på länge. Jag slumrade tre timmar på uteplatsen efter att ha burit lite sant till gårdens nya sandlåda. Tittat på katterna som bor här. Alldeles nyss fångade jag sista solstrålarna på uteplatsen med att göra ett fotbad i dom. Fula fötter på sommaren vägrar jag.

I morgon börjar absolut sista upploppet inför skolavslutningen. Längtar efter att återigen få känna det där glädjeruset på den dagen. Ett år till klarade vi tillsammans!