Sportlovet

Det här var ett riktigt bra lov med många plus. I helgen var jag i Norrala och vi firade ettåringen och hade trevliga kvällar. Åkte ner med systrar och ungar i dag och Markus gjorde ungens ettårsfotografering. Det var lite hektiskt men blev absolut några bra bilder. Skönt med sovmorgnar i Norrala, men jag vet inte om jag vuxit upp en aning eller så för har ingen dag sovit längre än till halv tio. Det är för dåligt. Ska prova igen på lördag!

Nu sysslar jag med söndagsrutinen. Checka av mejl, kalender, messengertrådar osv så jag är fit for fight igen efter lovet. Veckan som kommer är det dags för undervisning igen! Alla fyra kvällar fram till fredag har ett inslag av förtroendeuppdrag. Bäst av allt är att i morgon kväll ska jag delta på en digital föreläsning om Axel von Fersen! Blir perfekt. Läste i veckan ut boken om honom och Marie-Antoinette av Margareta Beckman så fönstret är öppet för mer påfyllnad!

Ett härligt snöväder for över oss i dag också!