Bara Elin-grejer

De här första lediga dagarna på året (så är det att vara lärare!) finns tid att göra sådant som får mig att slappna av.

Det är sådant som har med saker i mitt pysselrum att göra. Pennor, glitterlim, tejp, vykortssamling, mönsterpapper, små lådor och allt i liknande kategorier. Det ska gås igenom. Det ska sorteras lite. Det ska användas. Tränar på att inte tänka att små pappersjuveler ska sparas. Till vad? De ska ju skapa glädje för någon. I ett album eller till någon som jag skickas något piffigt.

Det är sannerligen inget måste att hålla på köpa grejer för att pynta. Det går att göra väldigt enkelt och med saker man kan ha hemma. Här har jag använt använda frimärken för att pynta vanliga skrivpapper för att bli någorlunda piffigt brevpapper som i detta nu är på väg mot Lettland.

Det är härligt med det lite långsamma. Lägga tid på saker. Ett SMS eller Messenger-meddelande är förstås alltid uppskattat men samma sak som något fysiskt blir det aldrig. Skönt att ha den här tiden de här dagarna.