Lättnaden

Jag tänkte att det skulle bli rätt enkelt att plugga. Stundtals har det gått bra, men ibland har det också varit på håret. Sedan kurserna startade i augusti har jag inte lämnat in en enda uppgift för sent. Då har jag ändå haft en del annat så jag är väldigt stolt över mig själv. Det har förstås underlättat att jag tänkt att allt inte kan vara absolut bäst. Men när jag är igång vill jag ju att det ska gå bra.

Tackar mig själv för de investeringar jag gjort i mig själv och mina förmågor genom åren när jag tränat väldigt mycket på att både läsa och skriva. Tänka också faktiskt.

Det underlättar.

Så låt mig bara vara lite nöjd den här kvällen när jag skickat in årets sista arbete och skrivit de sista responderande kommentarerna på studiekamraters arbeten.

Ett seminarium och lite läsning kvar för 2022. Om jag inte vill vara ute i lite god tid för att påbörja nästa moment. Den dag i veckan jag inte är på skolan och jobbar utan har avsatt för studier har verkligen gått åt för det. Glad att jag haft den. Nästa år blir det mycket politik på den. Då måste jag hitta en annan strategi! Har ni tur får ni höra om det.