Lördagsgodis

Mitt nyårslöfte är att jag ska äta lördagsgodis. I perioder har jag långa godisstopp, det brukar gå bra. Men nu kände jag inte för det. Sådan oerhört väldig tur att det bara gick en enda dag av det nya året innan det var lördag igen!

Så jag får fortsätta äta ur chokladasken jag köpte till nyår. Obs! Köpte Anthon Berg. Mycket nöjd. Godare saker i den än den klassiska lådan i två lager, som kommer i tre versioner. Varje gång (förra julen?) som den kom fram häpnade jag över hur få goda sorter det finns. Helt klart inte värt. Men min fd PT av alla tipsade mig om att vänta tills det är rea och då köpa två, och bara äta det goda. Hon är klok hon.

Jag vill också  berätta att jag på nyår lagade mitt livs första crème brûlée, och det med gott resultat. Tog en extra äggula och ett högt vattenbad i ugnen där de fick stå länge. Jag är väldigt stolt. Tills nästa år kanske jag ska lära mig stava namnet på den utan att kolla också.

Högg en flaska alkoholbefriat bubbel på ICA. Det funkade finfint.

Nu är det 2021. Det är fortfarande lika grått ute. Och det som faller från snön blir kladd. Men några minuter ljusare blir det varje dag!

Överväger att köpa någon slags växtlampa.

creme