Höstterminen är igång

Det är september. Bland annat snart min födelsedag. Det är ju kul. Sen blir det mörkt. Men svalt och härligt i vädret ändå. Inget mer sommarklibb.

Jobbar lite mer ute nu. Har haft lite promenadträffar och möten med avstånd. Och allt digitalt är igång. Tycker jag har en ökad mängd av att prata i telefon också.

Men konstaterade i dag på en lunch med min ombudsman att för mig känns det (givetvis felaktigt) som att jag gör ingenting när det jag gör är mest vid köksbordet. Så för min egen skull ska jag noga skriva ner det jag gör varje dag så jag ser vad som blir gjort.

Nästa vecka öppnar riksdagen och jag ska vara i kammaren. Det ser jag fram emot. Hoppas att den här hösten blir lite mindre annorlunda än våren. För egen del kändes det okej då. Nu känns det mindre okej. Kanske för att vi går mot mörkare tider. Kanske för att jag nöter ner köksbordet.