Det är mycket sånt här

92978761_10158406768978474_3909772814755823616_n

Där jag är verksam  så har man nu kommit igång väldigt bra med digitala lösningar, ibland också telefonmöten. Det rullar på bra! Så klart är det inte optimalt för alla typer av samtal, men för många möten funkar det väldigt bra.

I kväll har jag tillsammans med några kamrater testkört ett mötesredskap som är nytt för mig för att kunna rulla igång lite studiecirklar. Det gick halvbra säger jag. Halvbra. Med potential om man ändå ska vara positiv.

Många timmar med lurar och skärm blev det i dag. Ibland när det är av karaktären att jag mest ska lyssna och ta in information, kan jag göra något enkelt samtidigt. I dag testade jag akvarell för första gången sedan gymnasiet ungefär. Alstren ser ut som något gjord av någon på lågstadiet dock. Men det gör inget.

Hoppas det går bra för er med digitala möten.