Unga kvinnor äter choklad trots allt

IMG_3628 (002)

Den här dagen har varit sådär fram till nu. Nu avrundas den med en helt okej kväll. Jag äter choklad fast jag inte äter godis och en vän har köpt en väldigt fin häst. Och innan dess såg jag Unga kvinnor. Vilket väldigt bra film på den klassiska boken. Fin story, rolig, allvarlig och rapp.

I morse var tåget sent. Störigt men missade inte min första punkt. Var på mitt ersättarutskott (miljö- och jordbruksutskottet) i dag. Gick sedan till polisen för möte med insynsrådet. Hem lagom till gruppen.

Fick reda på att mitt kvällshänge inte riktigt orkade (sjukt ovan vid att någon ställer in saker så blev lite brydd, inte på henne för förstår skälet, men fenomenet för mig).

Patrik och jag åt middag snabbt snabbt och så gick jag till bion.

Så kan en dag se ut. Ska stretcha lite innan jag sover pga. lite träningsvärk efter bra gympass i går.