Högt och lågt

IMG_1216 (002)

Jag har varit lite klen med att uppdatera de sista veckorna. Det har varit en hel del grejer på rull ändå. Det har voterats en del, som på bilden där ni ser mig och min kollega Patrik i kammaren.

Vi har haft styrelsemöte med Ecpat. Jag har tränat en hel del och varit på en mycket smärtsam med bra behandling för hälsporre. Jag har haft kompisdejter i Stockholm. Jag firade med kompisar att jag bott 20 år i Gävle. Det har varit ett gäng vigslar som jag förrättat. Jag har tagit emot klasser och andra grupper på besök i riksdagen. Jag har varit på ett intressant seminarium om hur det gick till när Norge slutade bestämde att sluta med pälsindustrin. Det har ätits risgrynsgröt. Jag har träffat Nya Ostkustbanan och sett filmen Push, om bostadsmarknaden. Det har vari tutskottsmöten och jag har varit med en vän och tittat på författarsamtal när Lena Andersson var i Gävle. Jag har varit i Skelleftå hos myndigheten MFOF och jag har haft tre möten hos polisen. På nationella och regionala insynsrådet och på Särskilda utredningar.

Det är december. Det är bara att härda ut. Tänker att november ändå är över och det kanske var det värsta. Återstår att se.