Mannen och krokodilen

Mannen som blev krokodilbiten på Skansen i veckan.
Jag kan inte låta bli att undra vad som får en man att uppträda så nära en krokodil att den blir skadad. Personen lade armen bakom glaset till inhägnaden. På intet sätt uppfattar jag att krokodilen varit utanför sin inhägnad. Den hoppade upp och bet i armen den såg.

Människan är verkligen inte skapelsens krona. Ytterligare ett bevis på detta.

Jag tycker inte ett dugg synd om den man som trodde han var kung över krokodilen. Polisen har inlett en utredning om vållande till kroppsskada. Tidigare rikspolischefen sade apropå vissa polisanmälningar (varit arg på stor skrämmande fågel, fått en stickig tröja, trott man kan köpa Mercedes för en tusenlapp osv) att man inte borde få polisanmäla när man själv är kanske är den som inte är riktigt med. Inte direktcitat det där. Men typ.

Nu förstår jag förstås att man behöver se över den generella säkerheten. Kanske för krokodilen?!

Jonas Wahlström säger i en radiointervju att man måste bli ännu bättre på att få folk att inte klättra där de inte ska klättra. Kan tänka mig inombordssucken.