Till riksdagsmejlen

Hej så kallade politiker!

Varför förstör ni Sverige?

Av allt jag läst och hört och fakta säger en hel del om det arbete ni håller på med.

Jag föddes i Sverige 1976. Jag gick med i SSU 1994 och var nämndeman i 8 år. Jag växte upp under fattiga förhållanden med min mor. Min far var amerikansk Vietnamdesertör och lämnade Sverige när jag var 3 år. Vi var fattiga. Min mor fick ingen hjälp och 1986 sattes jag på barnhemmet XXX. Länge anklagade jag myndigheter. Jag har lidit länge psykiskt av den behandlingen. Men jag lyckades hitta min kraft för att bli god samhällsmedborgare. Idag 2018 ser jag nyanlända och flyktingar erhålla mer ekonomiskt stöd än vad min mor fick. Hon föddes 194X och hette då XXXX. Vissa gånger hade vi inte ens mat eftersom hyran och annat kostade. Men vi klarade oss. Idag ser vi hela statskassan stå vidöppen för nyanlända medan svenska medborgare plundras och får knappt någon hjälp alls. Ni lägger ner förlossningar, ni drar in assistans, pensionärer glöms bort.

Vad i helvete pysslar ni med. Svenskar skall enligt mig gå före. Vill ni hjälpa flyktingar så börja med att öppna era egna plånböcker. Ni bär ansvaret för samhällets kollaps. Ni behandlar inte folk rättvist och gör avkall på den svenska välfärden.

Om ni vill leka samariter så börja med att försöka stoppa krig. Man enades en gång i tiden att stoppa Hitler. Och särsklit med den nya situationen när muslimer attackerar oskyldiga genom en lastbil så måste ni vakna. Ska ni fortsätta gömma er bakom att särskilja islamism med islam. I mina ögon är det samma sak om ni har läst koranen.

Vill ni islamisera Sverige och kalla kritiker för islamofober. De kvinnor som lider i muslimska länder, även dem som stenas till döds. Var gärningsmännen där islamister och offren islamofober?

Jag ser bara ett gäng landsförrädare och ni låter även anställa en pakistanier som kulturarvschef.. Detta är sinnessjuka och vem som helst ser vilka dåraktiga fasoner ni pysslar med. Är det för att verka snälla och icke antisemitiska som ni begår dessa val. Eller tror ni verkligen Sverige blir en bättre plats på jorden att ge muslimer fritt utrymme? Jag ser bara mer elände. Ni har ett förakt mot er egen befolkning. Ni tror inte på detta landets medborgare. Ni tror att folk som flytt fegt sina egna länder skall fixa skiten. Tror ni inte de kommer fly igen när inbördeskrig utbryter i Sverige?

Jag har mer fakta. Jag har granskat den import som  ni har gjort. Och dess konsekvenser. Ni vet att de som dog på Drottninggatan är en direkt konsekvens av er.

Börja för fan bry er om Sverige och svensk kultur. Precis som Somalia gör.

En arg medborgare som snart lämnar detta land.

XXXX