Barnfri i Metro

barnfri

Gjorde en oförberedd blixtintervju med Metro ang. barnfrihet i eftermiddags. De hade googlat och hittat mina inlägg här. Känns viktigt. Varje gång jag lyfter det är det någon som ger sig till känna och säger att det känns bra att jag tar upp det här, för att de också är trötta på att bli förminskade och ifrågasatta.

LÄS HÄR.

 

4 tankar kring ”Barnfri i Metro

  1. Anna

    Det ÄR viktigt. Jag och min man har valt bort barn, och även om vi nog har varit lyckligt lottade och inte blivit ifrågasatta alltför ofta så är det skönt att nu närma sig 50 och slippa få frågan längre. Alltid nåt att glädja sig åt (för att närma sig 50 är sådär hett i övrigt). TACK för att du är tydlig och vass och himla bra.

    1. Elin Inläggsförfattare

      Hej Anna och tack för återkoppling! Jag tänker att det nog ändå finns fördelar med att bli äldre ur aspekten att tjatet slutar!

  2. Petra

    Hej!

    Måste bara få säga att jag tycker det är den bästa artikel jag läst på länge.
    Jag och min sambo känner precis så och möts ofta av dessa påhopp, som jag faktiskt ser det som. Jag skulle ju aldrig gå fram till en med barnvarg och frågasätta det. Synd att samhället ser ut så. Tragiskt. Tycker det var strongt av dig att gå ut i media med det. Förhoppningsvis öppna det mångas ögon. Tack!

    1. Elin Inläggsförfattare

      Hej Petra! Tack för att du hör av dig! Det känns viktigt att alla ska få göra de livsval de själva önskar, av självklar anledning. Det var inte så strongt, det var rätt odramatiskt eftersom det inte är en stor grej för mig. Det är en större grej för alla ”tjatare”. Ha det fint!

Kommentarer är stängda.