En tisdag i augusti

Jag har haft en tröja som mormor stickat i dag. Trots att den är luftig och kortärmad fick den bytas till tunnare i lunchtid. Men snygg!

På förmiddagen träffade jag människor som är i FAS 3 och pratade politik. Särskilt fokus arbetsmarknad.

Inledde eftermiddagen med höstens fjärde PT-träff. Det betyder att jag nu i tre veckor haft strikt träningsschema och vissa matrestriktioner. Det är å ena sidan svårt, men å andra sidan lätt. Olika i olika situationer. På konferens med smarrig fikabuffé, horribelt. Hemma helt okej. Störst utmaning är att hitta tiden, välja träningarna (har gått hittills) och att försöka äta regelbundet när jag alltid är rörlig och på väg.

Hem, duscha, mejla viktigaste mejlen. Och så iväg till kyrkovalsarbete. Ringde runt till medlemmar för att påminna de som är med i Kyrkan att rösta. Idel glada svar. Pratade lite längre med några som blev glad att just jag ringde, som inte haft möjlighet att träffa mig tidigare. Blev en rätt sen kväll hem, men inte senare än att jag lagat mat.

Gårdagskvällen och i dag … Det är verkligen kanonkul att göra partiarbete tillsammans med kamraterna! Väl jobbat alla som hittills gjort insatser. Det är några veckor och en hel del aktiviteter kvar.