Mikael rullar vidare

Han har hårdbevakning på min blogg nu, inte för att svara på de frågor jag ställde. Absolut inte. Utan bara för att vara elak. Mikeal, du fick ett helt inlägg, kan du inte svara på de frågorna? Och du, skicka en bild av dig själv också, vi är en bunt som vill se hur en sådan som du, som tror att du har rätt att bedöma andras utseende ser ut.

Istället för att exempelvis skriva så här om en vän till mig: Jisses. Undrar om fläskberget längst fram rakar kissemurran och armhålorna?

Eller grundlöst anklaga mig för att vara´kommunist: Jag är inte elak. Det är kommunister som du som är elaka. Du vet Elin. Det är skillnad på 60 miljoner och 6 miljoner.

Håller med andra hatare: Hahaha “Hästgarnityr” För jäkla kul sagt. Ja dom bissingarna är nog inte att leka med. LOL

Och lite till också. Det allra mest fascinerande är, varför lägger Mikael någon tid på detta? Det är ju en riktig person (mest troligt) som förväntas göra rationella handlingar. Nu är så inte fallet och det är lätt att undra hur det gick snett. Vad triggar dig Mikael? Varför är du så arg? Varför har duinget roligare att göra?

Men visst, lite har han utvecklat: Jag glömde visst att tala om att man kan konstatera att Lars Beckman har en hjärna. Och att Elin Lundgren tyvärr saknar sådan.