Någon har haft ”kvalitetstid”

I förrgår ägnade den som kallar sig så här: karl kicken@gmail.com 94.234.170.151, åt att kommentera följande om mig:

Håller med Johan. Du är inte speciellt snygg Elin. Det måste du ju hålla med om. (ang DETTA)

Och det här om en bild på mig och Ellinor: Hahahaha vilka fula jävlar. En som liknar en jävla hamster och en med ett hästgarnityr. Hahaha. Jag vill hellre se att ni tar av er trosorna och putar med röven. Era rumpor och musar är nog mera upphetsande än ert race.

I går har Börje borje@gmail.com 194.237.249.2 lämnat följande avtryck:

mmmm vilken mun Ellinor har. Tar hon ut hästtänderna innan hon suger negerballe tro?

 

6 reaktion på “Någon har haft ”kvalitetstid”

 1. Mats Giselsson

  Jag hade konstant polisanmält den typen av kommentarer som förtal. Det spelar ingen roll om det är en som förtalar många, som ex i det s k ”Instagramåtalet” i Göteborg eller om det är enskilda som förtalar andra enskilda här. Polisen har idag möjlighet att utreda vem som har stått för uttalandena då varje person lämnar ett digital fingeravtryck efter sig varje gång de är ute på nätet. Det räcker, t o m, att de klickar på sin internetikon och det är registrerat i någon logg.

 2. H

  Ja man slutar aldrig förvånas.. Att de ens orkar skriva ihop skiten. Kör hårt Elin och låt dessa mentalt fattiga män utan makt motivera dig att aldrig ge upp.

 3. Inger G

  Tröttsamt att folk tycker det är intressant att kommentera andras utseende. Vem skulle då få godkänt? Hoppas du struntar i fåniga kommentarer…

 4. Maria

  Det blir så patetiskt med sådana kommentarer från män. I skydd av datorskärmen spyr dom ut sin egen ynklighet. Bra Elin att du anmäler och visar att du varken ”står ut” eller ”tar” skitkommentarerna!

  1. Elin Inläggsförfattare

   Tack! Eftersom personerna tycker de är i position att av någon anledning klanka ner på mig och mina vänners utseende förutsätter jag att det är några riktiga hunkar vi pratar om! 🙂

 5. Mikael

  Hahaha ”Hästgarnityr” För jäkla kul sagt. Ja dom bissingarna är nog inte att leka med. LOL

Kommentarer inaktiverade.