Prideparad i Söderhamn

Två uppvuxna i Söderhamn som återvänder för den här dagen, jag och Sergio. Han har fotat översta och understa bilden.

Så fort jag kom till Köpmangatan blev jag glad. Många människor på stan och glad stämning med sång och annan underhållning.

Och så tåget. Gick med Socialdemokraterna och SSU i tåget, efter Skytteklubben. Fullt med människor längs vägen som applåderade och såg glada ut.

Jag kan inte riktigt beskriva känslan av att Söderhamn levererade detta. Om det betyder så mycket för mig och min känsla för stan, kan jag gissa vad det betyder var andra. Minns att många som kikar på fortfarande inte tagit steget att alltid våga visa alla sidor av sig själva. Det måste vi inte heller göra, men om vi vill ska vi veta att vi är välkomna att göra det.

Ryktet säger att det var uppemot 2000 i tåget. Hur var det prästen sade på Madde-bröllopet. Störst är kärleken. Det gäller också i Söderhamn.