Minst antal facebookvänner och glad ändå

Jag kanske inte älskar bilden. Men har lärt mig leva med att inte kunna göra nåt åt det. Min inneboende tröstade: ”Men så farligt var det väl ändå inte! Dock fortf tveksam till vafan klänningen är gjort i för material … Jägartält?” Mycket, mycket befogad fråga. Nåt skumt är det för den ska inte tvättas i maskin.

Minst antal facebookvänner har jag alltså. Undra om det betyder att jag har flest på pending?! Kan så vara. Till exempel avböjt en viss moderat ett antal gånger. I ingressen (men inte brödtexten) antyds det att den mest aktiva politikern är den som skriver flest motioner. Så är det inte alls. Att mäta motionsantal blir trubbigt och märkligt. Säger ju inget om vad man gör av den tid man inte suttit och skrivit dom. Men hur som helst gillar jag veckans Mitt Gävle-nummer som tar ett slags helhetsgrepp på riksdagen och både journalist och fotograf var mycket trevliga. Värt att nämna eftersom inte alla är det.

Inkomsten för 2011. Det som inte är mitt riksdagsarvodet är arvode för vigslar samt att jag lärarvikarierade några dagar. Den senare inkomsten skänkte jag till Kvinnojouren Blåklockan i Gävle. I övrigt skänker jag pengar till barn och djur på regelbunden basis. Hade gärna betalat mer i skatt.

Kanske undrar ni varför jag lägger upp hela texten? För att min familj i Hälsingland inte får Mitt Gävle. Så väldigt praktiskt då! Och visst föredrar jag kor framför en teater i Stockholm! Jag gillar verkligen kor!

2 tankar kring ”Minst antal facebookvänner och glad ändå

  1. Karin

    Praktiskt att du la ut så vi kan läsa. Sååå tokig är väl inte klänningen ändå…….

Kommentarer är stängda.