Stiftelsen Tryggare Sveriges lågvattenmärke

Stiftelsen Tryggare Sverige är duktiga på att skicka mejl till oss riksdagsledamöter. Biland med inbjudningar till grejer, i dag med en analys av Almedalsveckan.

Varför de känner ett behov av att peka ut en särskild organisation som ”dålig” kan jag för mitt liv inte förstå. Osympatiskt. Vem är Stiftelsen Tryggare Sveriges rådgivare kan jag inte låta bli att fundera på då, om de undrar det om KRIS. Svårt att se KRIS göra samma sak …

”Gratisätarorganisationer: Det senare blir tydligt då allt fler arrangörer erbjuder frukost eller lunch för att locka åhörare. Detta innebär ett eldorado för alla gratisätare. Någon myntade ett nytt begrepp under veckan; gratisätarorganisationer, och i vissa fall är det lätt att hålla med. Vid samtliga av de cirka femton seminarier jag besökte fanns till exempel en stor grupp från KRIS (Kriminellas revansch i samhället) på plats. De kom, åt och gick (ofta mitt i seminariet)! Flera gånger visade det sig att de inte ens visste vad seminariet skulle handla om, utan sa att ”de var schemalagda att vara där”. KRIS bedriver en angelägen verksamhet och därför är det tråkigt att de uppfattas som oseriösa i detta sammanhang. Jag kan inte låta bli att undra över vilka rådgivare KRIS har.”