Igång med hösttermin

En sak man kanske inte tror om mig är att jag inte gjort särskilt många power points i mitt liv. Så mycket som jag pratat för folk kanske man tror att jag trollar fram sådana på löpande band. Dock har jag varit urless på verktyget utifrån hur jag sett andra använda det så jag har mest avstått. Med det inte sagt att det inte är praktiskt.

Därför sitter jag nu här en onsdag kväll glad och nöjd över att ha förberett en sån bra lektion i morgon till mina nya elever, som absolut inkluderar en PP. Om de olika NO-ämnena. Vi ska också hoppa på tomma läskburkar. Det blir kul!

I morgon är elevernas tredje dag i skolan och det är en fin grej att vara igång igen.

Sommaren. Jag hade behövt haft mer sovmorgon. Jag hade behövt mer natur. Mer läsning. Som i alla lägen. Man får det man får! Och jag är ändå nöjd med det som blev.

Däremot är jag förbannad över att det är mörkt klockan nio och nu är det ett snabbt sluttande plan. Det vet jag för jag har upplevt höstar förut.

Gävle Pride i lördags. Det var en riktigt fin tillställning.

Onsdag är min jobblediga dag, så i dag har det blivit lite politik och möte med brf-styrelsen. Häromkvällen hade vi en middag för att säga hejdå till en vän som flyttar till Bryssel. Det har spelats föjt. Det har sprungits långsamt. Tittat på Love is blind. Bokats in tider. Rensat förråd åt en kompis. Sånt.

Nu skräcken. Vara trött och inse att jag tidigare plockade ur sängkläderna …