Det är fredag

Veckan rusade. Det här är jag i måndags när vi hade studiedag. Som lärare betyder det INTE samma sak som när man var elev. Man får alltså inte vara hemma. Istället var det planering inför terminen. Och lite plock. Här är jag på väg till NO-salarna för att lämna tillbaka skyddsbrillor, diskmedel och bägare jag aldrig orkade gå dit med innan jul.

Natten innan en ny termin är sällan någon sömnmässig höjdare. Det gällde också den här gången. Det var svårt och sova och mycket vrida sig. Inte så illa som den gången jag knappt sov två timmar dock. Det har hållit i sig hela veckan tyvärr, att jag sovit dåligt. Haft svårt att somna. Jag har drömt. Skickat konstiga texter på nätterna och lite sådär.

Varit jättejättetrött varje morgon. I morse tände jag ingen lampa i badrummet när jag duschade för jag vet hur det sticker sönder. Vill behålla känslan av natt.

Det var ovärdigt väder att kravla sig hem efter lunch när jag lutade i dag. Regn. Blötsnö. Stora pölar med smältvatten. Har sedan spenderat 95 procent av tiden i soffan. Och då minsann gick det bra att sova!

Trots det, en fröjd att träffa elever och kollegor den här veckan. Undervisningen har gått bra. Ser fram emot nästa vecka.

I lördags skrev jag hemtenta i den juridiska kursen. Kan ta många dagar till innan resultatet kommer, men jag hoppas innerligt det gick vägen. Skulle vara så skönt att slippa omtenta och helt enkelt inte längre studera juridik. Bara festa över att det är över.

På lördagskvällen var jag bjuden på fest. Det var en väldigt trevlig tillställning och var glad när jag kom hem på natten. Fick till håret supersnyggt!

Det här blir en helg med en vigsel, skriva hemtenta (utan kniven mot strupen) och lite söndagsmöte. Det blir nog bra. Försöker ta det chill eftersom ett slappt jullov uppenbarligen gjorde mig trött!