Det var vecka 46

Så här mitt i terminen är det mesta en dimma. Ibland bokstavligt utomhus, men mest i hjärnan. Vad är det för veckodag? Vad gjorde jag igår? Har jag ätit?

I helgen var vi i på skogslängskonferens och jag, Ahmed och Maria åkte från Gävle arbetarekommun. Var riktigt bra och roligt att träffa folk från de andra distrikten. Jag menar, variation förnöjer.

Annars har den här veckan gått bra på jobbet i skolan, men uselt med studier. Jag har precis skrivit ihop och skickat in en grej till genusvetenskapen som jag trodde var sen, men jag hade visst till januari på mig när jag ändå inte kunde delta på seminarium i torsdags. För jag hade fyra digitala möten den kvällen! Haha, sjukt egentligen.

Jag fick inte min senaste juridikuppgift godkänd, vilket betyder 0,5 poäng mindre med mig till tentan i januari. Sånt händer. Det har varit lite shitty studiemässigt helt enkelt. Bättre lycka på inlämningen om familjerätt och successionsrätt hoppas jag!

Det har varit möten och aktiviteter alla kvällar i veckan, och det mesta har gått bra. Jag börjar lära mig bokföringen för brfen så det är glittrigt.

Fredagskvällen var härlig med ett gäng kompisar här. Vi satte igång med julkortspyssel och det var jättekul. Rikligt med snacks. Men saffransglassen glömde vi ute i snön!

Nu ser jag fram emot en vecka med något färre kvällsmöten och en vän som ska sova över mitt i veckan på genomresa! Ser fram emot att träffa Byggnads också.