Lov coming up

Höstlovsdags. Lite avstämning. Enkelt! Jag är i fas! Med allt. Med jobbet och med plugget. Så det blir en härlig vecka där jag ska göra mitt bästa att fokusera på helt andra saker. Men först, fullmäktige i morgon!

Min senaste grej är att jag anammat min ålder och börjat träna med den här Sofia på SVT som blev en grej under pandemin. Väldigt bra pass över på 20 minuter. Ett eller två kan man dra av. Känns bra i kroppen efteråt.

Men den här söndagen var det också en bra promenad i höstlöven. Det gjorde mig glad. Lika glad som när jag senare lade energi på att äntligen ta tag i strykhögen och sedan sortera in allt. Tillfredsställelsen är otrolig. Att ha saker ordnade är vad man vill. Skrattade lite nyss när mamma skrev (förresten har hon och Harriet namnsdag i dag, Viola) att hon i dag packat undan bokföring och börjat sortera bokhyllan. Förstår hur nöjd hon är.

Är vansinnigt nöjd med att jag skickade in veckans juridik med tre dagar tillgodo och genusvetenskapen med mer än en vecka. Och att jag tränar på att skicka in mediokra saker. Jag ska bara klara det liksom, inte briljera. Personlig utveckling när det gäller studier.

Hoppas ni får en fin vecka. Glöm inte att läsa på läslovet!