Det är klyschigt …

… men tiden rusar.

Slog just på riksmötets öppnande där jag nu ligger några minuter efter realtid. Att se riksdagens kammare gör att den också känns i mig. Jag vet hur det känns att gå på mattan där inne. Hur ljuden låter på riktigt. Hur det luktar. Jag saknar det noll. Möjligen goda snittar de snart ska äta samt kvällens konsert!

Jag har fyllt 45. Det var tre dagars firande på olika sätt. Jag är en priviligierad människa som känner så många bra. Som också vill fira med mig! Roligt.

Avslutningen i firandet var helgen som gick. Då åkte jag och Ellinor till Gotland. På hösten! Det har vi pratat om i många år att vi ska göra. Åka utan en Almedalsvecka i släptåg. Nu var vädret alldeles varmt ändå, och Ellinor badade i havet så höst är väl definition. Det var en riktigt bra helg. God mat. Bra häng. Lärde mig att stora trädet vid scenen är ett päronträd. Och att Visbyborna slösar bort de goda päronen genom att inte ta tillvara dom.

Skolan är igång och vi jobbar med att bygga relationer med eleverna, hitta sätt som passar för dom och att undervisa om allt vi kan! I dag gjorde jag en kul lektion om teknikutveckling till exempel. Baserad på vita kopieringspapper.

Mina egna studier är också igång. Faktum är att jag skriver den här texten för att pausa från en annan som ska in till genusvetenskapen. Baserad på Jane Eyre. Dessutom läser jag den sk Jöken, juridisk översiktskurs.

Lokalpolitiken är förstås också igång med många olika sorters möten varje vecka. Och andra relaterade aktiviteter.

Det är fullt upp. Jag föredrar det framför tomt ner.