Bolltistlar i augusti

I dag träffade jag min första person som pratade om att ”nu är sommaren slut”. Det tror jag inte. Den kommer hålla sig somrig bra många veckor till. Kanske blir brittsommar också. Det är bästa sortens sommar. Men just i kväll känns luften ändå härligt frisk. Och inte svettig.

Men än är tid för myggbett. Den senaste veckan har jag dragit till mig många i Hälsingland.

Jag känner mig ur form i dag. Har till och med ändrat planer. Det hör inte till vanligheterna att jag inte bara biter ihop. Men jag saknade orken. Och det drabbar inte så värst många andra än mig själv.

En dryg vecka tills jag ska inställa mig på arbetsplatsen. Det känns okej, även om jag vet att jag troligen inte kommer att kunna sova natten innan. Det är standard.

Jag har kommit in på kurser jag vill läsa till hösten så kombon av arbete, eget plugg och politik kommer att fortsätta som föregående år. Jag hoppas alla andra omständigheter blir lugnare så allt inte tar knäcken på mig.

I kväll åt jag stora mängder körsbär från trädgården. Härligt! Det är lyx.