Sportlovstjej

Den här bilden tog jag stående på en kulle i Valbo i går kväll. Jag och mina kompisar var inte de enda i Sverige som stod med ögon och kamera mot himlen. Norrsken är sannerligen något speciellt. Det var dessutom både grönt och rött. Laddning när den är som bäst!

Vi hade långsittning med mat och prat och pyssel och jag var hemma rätt sent. Väldigt nöjd. Det har varit bra dagar. Två biobesök (Kungen och Andra akten -se båda) och en trettiofemårsfest i helgen. Startade måndagen med cellprov. Inte det mest lattjo men skitviktigt förstås. Gick fort. Var ute igen tio minuter innan min bokade tid. I dag en protokollsjustering och lite ärenden på stan. Timmar i glasade uterummet med en bok. Samtal med min grupparbetskompis i studierna. Vi ligger bra till med arbetet som ska in på fredag. Trodde aldrig jag skulle studera Nyhamnen i Malmö så hårt.

Mer kul att vänta den här sportlovsveckan som hittills bjudit på fantastiskt väder! Sol och snöig mark! Många som varit på utenjut har jag sett när jag promenerat! Som det ska vara. Innan vi anar det är det äckligt svettväder över oss.