På banan igen efter jul?

Frågetecknet är för att jag just nu känner att mitt huvud är en krossad julkula. Utan att ha ont i det.

I morse gick jag upp tidigare än på länge, det vill säga klockan åtta, för att vi klockan tio skulle se en biofilm i 4D och då måste man åka åt Uppsala till. Var det värt det? Jodå. Det är också bra att jag börjar vrida tillbaka dygnet för efter hand jag blivit mer uppvilad har nätterna blivit senare och senare. Alltså trött pga få timmars sömn.

Med tre dagars framförhållning har jag nu skickat in en studieuppgift. Alltså trött pga omfattande tankeverksamhet.

Det betyder att sista dagen på jullovet, i morgon, blir helt lös och ledig. På måndag skickas dock tentan i en annan kurs ut så då är det anspänning igen.

Men jag är nöjd och glad efter att just ha fått se konfettin dansa när jag skickade in (programmet funkar så hejigt) och ska vara nöjd med det i kväll. Nu tänkte jag vara i mer vågrätt läge med en skönlitterär bok och inte någon jag sätter små cerise lappar i.

I går hade jag diverse samtal kring det nya politiska uppdraget i samhällsbyggnadsnämnden också. Det känns roligt.