En helg i mars

På lördagen gick jag upp klockan sex. Dags att åka till Stockholm för möte med förbundsstyrelsen för HBT-Socialdemokraterna. Jag kom hem till Gävle igen så att jag precis hann bli upplockad och åka iväg till en kompis och se mellon.

Har jag några känslor för mellom? Inte jättestora. Men det är lagom kul. Lätt att kommentera kläder, rangordna, tippa i appen. Äta saker! Skratta.

Tack till Fanny för goda snittar. Och fina glasunderlägg.

I dag är det söndag och då var det upp igen, om än inte i ottan. I dag är det dag två på helg tre i vår socialdemokratiska ledarskapsutbildning. Ett gäng politiska intresserade som tar av sin fritid, åker ifrån sina barn en söndag, för att utbilda sig för att vara beredd att ta uppdrag. Så som några (helst många) ska göra i ett demokratiskt land.

I dag har vi besök av Ellinor som pratar om ledarskap i folkrörelse.

Efter det är det arbetarekommunens årsmöte. Eftersom det är valår ska vi både fastställa det politiska valprogrammet och sätta listan till fullmäktige.

Helgen känns proppfull! Och rolig. Och så inser jag att innan pandemin var det så här nästan hela tiden. Uppbokat! Sossigt! Demokratiarbete!