Hösten är klar

Vad ska du göra när du är klar med riksdagen?

Nu är det klart.

Jag har alltid har en plan (och plan i reserv) för i alla fall den närmaste tiden. När jag bestämt mig för att lämna riksdagen efter valet 2022 av egen fri vilja var första planen att tänka noga. Tänkte och insåg att det finns väldigt mycket som är roligt, men vad skulle kunna vara roligare än att vara i skolan och undervisa era barn och barnbarn? Jag kom inte på något.

Jag fått jobb på Vallback i Gävle, något som var mer en avlägsen framtidsdröm när skolan öppnade för några år sedan. Nu är det på riktigt. Jag ska jobba med elever som går i särskild undervisningsgrupp och jag hoppas vi ska komma bra överens.

Det blir nytt för mig och jag ska verkligen göra mitt bästa.

Tanken är att jobba deltid och också studera skolutveckling på högskolan. Och göra lite lokalpolitik förstås. Det kommer att vara mycket slit fram till valet, kul! Sedan kommer alltså roligheterna att fortsätta här. Jag är stolt och glad! Jag tror skolan är för mig vad vattnet är för fisken typ.

För er som inte vet: Jag pluggade till Ma/NO-lärare för år 4-9 med start 1998 på Högskolan i Gävle. Jag tycker kemi och biologi är roligast. Jag tror på att bygga relationer med elever och jobba med ömsesidig respekt. Innan riksdagen jobbade jag ett gäng år på högstadiet i Valbo. En fantastiskt tid. Bilden är jag utanför skolan. Världens snyggaste skola.