Ny tejp! Kajal!

elinjobbar

Det syns inte alls på den här bilden men jag har en blå metallic kajal. Tänkte att det skulle lyfta känslan av dagen. Mitt senaste är att fläta håret som nu blivit tillräckligt långt för det. Går jag hemifrån för något tar jag ut det oh då får jag krusigt hår i hästsvans. Det piggar också upp.

Det här är jag i förmiddags efter tre digitala möten, innan det fjärde. Jag gillar jordglobar. Den där fick jag i julklapp av Andreas och passar bra i pysselrummet.elintejpar

Nyligen kom också en leverans av mer washitejp. Washi betyder papper på japanska. Den är praktisk för att dekorera saker med. Lätt att riva av. Fäster inte stenhårt på underlaget och kan därför flyttas runt lite vid behov. Det är ett litet urval av vad jag fick hem. Den jag gillar allra allra bäst är den näst längst ner. Med guldiga monsterablad. Så fint!