En intensiv vecka är snart slut

Den har helt enkelt innehållit en väldigt massa.

På dagarna har det bland annat varit möten med ministrar om aktuella ämnen. Det har varit möten och jobb runt en debattartikel. Jag har tillsammans med Gävles kommunalråd samtalat med en stiftelse för miljöarbete, vi har hörts av på bänken och i utskottsgruppen och stora riksdagsgruppen, haft möte med Konsumentvägledarnas förening, fixat saker ihop med ombudsmannen för Socialdemokraterna i Gävle, förberett och genomfört två stycken föreläsningspass, promenerat fram och tillbaka till sjukhuset för mammografi, lyssnat på seminarium om alkohol och covid, ytterligare samtal med kollegor. Kvällsmöte med Ecpat och ett seminarium med civilministern om social dumping. Och sånt där som alltid rullar.

Brutit av med promenader. Läsning.

Bakat semmelbullar och jag kommer att äta två i kväll. Det blir fint! Faktiskt lagat lite mat också. De nästan skänkte bort grönkål på affären så jag gjorde bland annat min bästa grönkålsgryta med jordnössmör. Den som kommer räcka hela veckan nu!

I dag har jag lagt mycket tid på att skriva brev till två av mina brevvänner. Det känns som en mycket bra avslutning. Det och en solskenspromenad i kyla och snö! Bättre än så blir det ju inte. Vädermässigt alltså.