När det bara rullar …

I går sade jag till en kompis att nu känns det som helst vanlig snurr i alla verksamheter igen, om än på andra sätt. Antalet möten på en dag kan verkligen maximeras, eftersom så många är digitala och därför behövs ingen restid. En annan kommenterade också det och sade att visst går det snabbt att koppla i och ur mötestjänster, men går det lika snabbt att koppla om hjärnan? Det känns som att jag har nött hål i mötestjänsterna.

Eftersom det mitt i all annan verksamhet också är stegtävling (kan som bekant kombineras med somliga telefonmöten) så måste jag ut och traska också. Jag siktar inte på att vinna men förstås ska jag ta de där 10 000 stegen, och det brukar ju bli lite mer än så. Hoppar av cykeln lite tidigare för att gå sista biten och sånt där. Cykel förresten, vad jag älskar den ändå. Så snabb och smidig och enkel på alla sätt.

Så den här extremt fulhöstiga tiden insups ordentligt. Det är den tiden efter snygghösten det. Löven och svamparna har blivit en degig mix! Också det har sin charm!

trädet

Förra veckan var mitt utskott ett par dagar i Stockholm och gjorde sådana arbetsuppgifter som är bra när man möts. Jag hann träffa två kära vänner på kvällen (hemma, på avstånd). Jag passade på att göra ett antikroppstest och hade inga sådana för covid. Alls. Det var inte oväntat men ändå dumt.

Jag har dragit igång ytterligare en digital studiecirkel, Socialdemokraternas medlemsutbildning. Jättekul! Två träffar har vi haft hittills.

I går provade jag ett nytt träningspass, eller ”klass” som träningsmänniskorna kallar det. För röven specifikt. Det var bra. I dag tvivlar jag inte på att jag har en om jag säger så.

I lördags var jag och en vän på en fantastisk utställning. Kvinna som virkat av personer i naturlig storlek. Folk gör så mycket roligt och skickligt. Blev glad av att titta på hantverket.

Någon liten vigsel har det varit, och det blir fler i helgen.

Det att vara mitt livs första städdag där vi bor nu i helgen.

I kväll har Socialdemokraterna i Gävle avslutat sin första digitala seminarievecka med det sista av fyra korta digitala seminarium. Det har varit angelägna ämnen om till exempel friskolesystemets påverkan på jämlikheten och den viktiga facklig/politiska samverkan i tider av otrygga anställningar.

Detta var ett snuttifierat inlägg om både det ena och det andra. Så att ni vet att jag tänker och existerar och gör.