Movexum

mov

I dag har vi träffat Movexum.  Dit du går med bra idéer för att få hjälp att förverkliga dem kan man enkelt säga. De säger det bäst på sin hemsida. Som exempel fanns Lovisa of Sweden med och pratade om sin smarta möbel för utekontor. Väldigt inspirerande alltihopa!

Annars har den här veckan dominerats av måndagens budgetsläpp, med tillhörande pressutspel och debattartikelskrivande mm. En utifrån förutsättningarna bra budget. Dessutom skulle alla motioner för enskilda motionstiden läggas in i basen senast i går. Men det gick fint. Satt dock så mycket vi datorn att jag faktiskt fick skavsår på handleden.

I går var det en fantastisk dag! Perfekt höstig guldig dag. Och jag grävde ner mitt livs första buske. Får vi ser hur det går med det. Kan gå åt helvete.

Nu sitter jag vid köksbordet och den här dataskrämen lysande mot mig. Har förberett anförande i morgon då vi ska ha lite digital distriktskongress igen. Känner mig som allt dåligt pga PMS. Försöker tänka att PMS inte bestämmer över mig men det är ju lönlöst förstås. Toppade det med en grå röra av matrester.

I går köpte jag lite böcker och det piggade förstås upp. Läst något mer än 100 sidor i Mona Sahlins bok. En kort tanke jag har nu är hur jag gillar att hon sticker lite hål i det pompösa som finns i vårt parti, hos somliga mer än andra och som jag exakt aldrig känt mig bekväm med. En rolig mening om pressträffen där hon avgick och partisekreteraren ”sade något sånt där töntigt”.

Nu funderar jag om senkvällens projekt kan vara att äntligen styra upp bokhyllorna lite. Men som vanligt kan den lilla lusten dö när den ser bokhyllorna mer nära.

I dag förrättade jag den trettionde vigsel för i år. Väldigt gulligt par. Jag har också lämnat nycklarna till min gamla lägenhet som får en ny boende vid månadsskiftet. Hoppas den kommer älska lägenheten lika mycket som jag gjort.

Och alldeles nyss slog jag till och köpte lite konst. Helt vuxet. Har ju bara gjort det några gånger i livet men det är den shopping som gjort mig gladast. Vid sidan av böcker och krukväxter.

Så. Trevlig helg önskar jag er alla.

2 tankar kring ”Movexum

  1. Elisabeth Lindström

    Vi planterade pioner ett år, tänkte att de tre stånden skulle se pampiga ut, som de två rosa och röda gjorde, på ett helt annat ställe på tomten. Två överlevde, inte ett dugg pampiga – och varför skulle de, alldeles för torrt och soligt. Jag lärde mig att tänka följsamhet eller att i alla fall försöka vara följsam. Nu menar jag inte att du, om din buske dör, behöver lära dig nåt om följsamhet, för det är du redan bra på. Du får nån annan erfarenhet. Jag hoppas din buske klarar sig.

    1. Elin Inläggsförfattare

      Tack. Jag tänker att det här är ett utvecklingsområde för mig helt enkelt. Men kommer ändå hoppas på det bästa! Pioner är ju ett uppslag.

Kommentarer är stängda.