Balkongläsning

IMG_7976 (002)I dag fixade jag några snabba ärenden på stan och passade på att köpa nya fräscha sommarpockets. Jag känner rikedomen. Läste nyss lite på balkongen.

I andra änden har jag också sorterat ut ett gäng böcker som får gå vidare till andra nu. Jag har också lämnat en fet pappkasse med grejer på Myrorna. Jag har verkligen genom åren sorterat ut massor av saker, men nu är det inför flytten extra skarpt läge. Jag vill verkligen bara packa upp saker jag är glad att se igen.

Krukväxterna, det är ju samma grej. Trots att de är kompisar på annat sätt och därför ännu svårare. Planterade om ett gäng kaktusar och palettblad på förmiddagen. Det finns verkligen alltid något att göra.

Har eftermiddagsfikat med en kompis, promenerat på bästa stället och visat lägenheten för intresserade.

Fick ett jättefint hemgjort vykort på posten från min vän i Lettland som jag byter sådana med. Vardagsglädje!