Vi köpte ett radhus!

I veckan gjorde jag något som jag aldrig gjort förut i mitt liv!

Jag och Andreas köpte ett radhus, eller ett bostadsrättsradhus om man ska vara petig.

Så efter att ha bott i hyresrätt ända sedan jag flyttade till Gävle ska jag nu prova detta. Är så orolig för den dagen kylen går sönder. Försöker att inte fokusera på det.

Vi får nycklarna sista dagen i juli, så en månad kvar! Det är på Brynäs, så inte särskilt långt därifrån vi bor nu. Jag skriver vi för Andreas (och hans barn) flyttade till mig för några månader sedan. Det är kul och har gått bra, om än lite trångt. Flera av er har ju frågat hur det gått med mitt heliga pysselrum. Och svaret på det är ju ganska dåligt, eftersom det mest varit sovrum nu i det jag kallat komborummet.

Men snart kommer konceptet pysselrum tillbaka.

Bra läge också. Nära mataffärer och nära mitt bästa promenadstråk.

Visningen var för en vecka sedan, två dygn senare hade vi skrivit. Det var kvickt och märkligt förstås.

Men roligt. Det blir så roligt.