Vecka 23 rullar in

palettskott

Och jag börjar den med att fixa med pågående studiecirkel, göra klart inför ett kommande digitalt möte med en EU-parlamentariker, svara på mejl (och radera mejl) och diverse avstämningar för veckan.

I helgen har jag varit ute mycket, och fixat med krukisarna. Palettbladen fick yngla av sig med några avklippta delar som ska rota till sig i småvaserna nu. Den här till exempel, som jag fick av mormor tidigare i år.

Känner mig som 75 år då min kropp bestämt sig för att ha lite olika krämpor. Jag förstår att jag är priviligierad, men jag brukar inte drabbas av detta. I sammanhanget lindrigt, men jag vill bara att det ska gå över.

Enligt 1177 ska man röra på sig så mycket det går, så inget skäl att stelna. Förstås. Dessutom pågår stegtävlingen en vecka till eller så, så det är bara att harva på i vanlig ordning.