Riktigt bra fredag

Ett nonsensinlägg om en riktigt bra dag!

Jag var på gott humör när jag vaknade trots att klockan bara just passerat sju vilket med mina mått mätt är okristligt. Klockan åtta började Barnräddsfrukost om barns fritid med Rädda Barnen. Väldigt bra ordnat med bra information och diskussioner. Det finns många bra idéer om hur alla barn ska kunna ha en meningsfull framtid, så det finns saker att göra och det är inte hopplöst.

Därefter var jag någon timme hos min ombudsman och förberedde saker inför morgondagen som är en stor mötesdag. Hon är duktig och det är roligt att jobba med henne. En styrelsekollega kom också!

Efter lunchen (rester från gårdagens matpaj gjord av mig själv) så tog jag en skön promenad i solen. En välkommen vän i den härliga kylan.

Sedan kärleksuppdrag, en vigsel på stadshuset. Därefter hockeyn som föregående inlägg handlade om.

Jag och han jag gillar firade lite alla hjärtans-kärlek igår pga passade inte i dag. Och jag är så glad över blommorna jag fick. Jag gav en present baserad på foton, det är mitt bästa att ge bort. Foton och ord.

Jag köpte också lite grejer i Unicef-shoppen som värsta PK-personen och skickade till några. Syfte: Rädda barn som har dragit nitlotten.

Det tänkte jag på mycket under promenaden, världens orättvisor generellt och hur bra vi är många som har det. Svårt få ekvationen att gå ihop på strukturell nivå.

Till den här sena middagen som stundar, resterna av paj igen men med andra tillbehör, så slog jag igång en ny serie på Netflix.

Ska hänga med Lilly så länge jag orkar.

I morgon är det tidigt upp för möteslördag, men också ganska tidig hem så det finns möjlighet att sova bort eftermiddagen helt dekadent.

IMG_3731 (002)