Palmcrantz om S och migration, mycket bra

Den här texten av Conrad Palmcrantz är värd att få all spridning.

I tider då för många (en är en för mycket?) socialdemokrater verkar tappa solidaritetstanken med människor på flykt så blir jag glad för alla som är med och klöser ifrån mot de inhumaniteterna. Lisa Pelling och Ulf Bjereld är några som också brukar göra det bra. Saknar S-kvinnor och SSU i den debatten. Varit skrämmande tyst, men det kanske kommer.

”Moula vill endast tillåta ansökningar från så kallade konventionsflyktingar, vilket skulle innebära att bara den som är individuellt eftersökt i sitt hemland kan söka asyl i Sverige. Människor som är på flykt från krig, men som inte har en specifik individuell hotbild mot sig, skulle inte få söka asyl.”

För övrigt vill jag hävda att när vi pratar om att det ska vara ordning och reda i migrationspolitiken (det ska det förstås) är det av största vikt att det blir lite mer ordning och reda på Migrationsverket.

En reaktion på “Palmcrantz om S och migration, mycket bra

  1. Vivi-Anne Sundqvist

    Det går alldeles för lång tid innan vår regering gör någor åt den enorma kritik som återkommanderiktas mot Asylprocessen och Migrationsverket. Trovärdigheten sjunker till botten, i S budskap om alla människors lika värde, rättvisa och välfärd för alla.

Kommentarer inaktiverade.