Strax efter midnatt

Det är klart jag har vänt lite på dygnet men det är inte av värsta slaget.

Jag har just tagit fram folkdräkt med tillbehör inför morgondagen. Det är en vigsel och därpå något som är helt nytt för mig. Jag ska hålla i en minnesstund för en person. En vän har bett mig och omständigheterna är sådana att jag tackat ja, fast jag aldrig gjort det förut. Det är nämligen mer av en minnesfest. Där det får bli fel. Så även om det är sorgligt så hoppas jag att det blir kul. Precis som de vill. Och hittills har inget gått fel när jag haft folkdräkt. Hoppas de som ska vigas också uppskattar det!

Gävle är fullt av hårdrockare. Det är roligt. En del har haft svårt att hitta rätt. Jag har guidat så många jag kan åt rätt håll. Till festival, till hotell.

Och så har jag varit hos optikern i dag för synkoll. Om man är en väldigt väldigt närsynt person så blir synen aningen bättre när man blir över 40 och det andra vanliga synfelet slår in. Efter 27-28 år av försämrningar är det äntligen min tur!

Jag har gjort en vigsel i dag också. En fantastiskt hund iklädd fluga fanns på plats. Så söt!